Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

VOETBALSPEL WK 2018

Ranglijst

Maak jouw voorspellingen voor het WK Voetbal 2018 en win leuke cd's!

Welkom bij de WK 2018 voetbalpoule van Ultratop

De regels zijn simpel: per wedstrijd zijn er maximaal 4 punten te winnen.
a) Het juist voorspellen van het aantal goals van beide teams levert je 4 punten op.
b) Het juist voorspellen van de winnaar ťn het juist voorspellen van het aantal goals van een van de teams levert je 3 punten op.
c) Het juist voorspellen van de winnaar maar het fout voorspellen van het aantal goals voor beide teams levert je 2 punten op.
d) Het fout voorspellen van de winnaar maar het juist voorspellen van het aantal goals voor een van beide teams het levert je ťťn punt op.
e) Het fout voorspellen van de winnaar ťn het fout voorspellen van het aantal goals voor beide teams levert je uiteraard geen punten op.
Vanaf de kwartfinale: Mocht er gewonnen worden via strafschoppen, dan tellen de strafschoppen van het winnende team voor ťťn doelpunt.
Achtste finale : 2x het puntenaantal, Kwartfinale : 3x het puntenaantal, Halve finale, Wedstrijd om de derde plaats : 4x Het puntenaantal, FINALE : 5x het puntenaantal

Tot aan het begin van elke wedstrijd kan er ingezet worden.

Per week winnen de koplopers in het klassement leuke hit-cd's!
Veel plezier!

Je bent niet ingelogd, log a.u.b. in of registreer:

Login   
Paswoord   

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.