Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win de dubbele verzamelaar 'De Afrekening 65'!

Ook na meer dan 30 jaar blijft Studio Brussel de favoriete platen van zijn luisteraars oplijsten in ‘De Afrekening’, waarvan de verzamelreeks inmiddels aan volume 65 is aanbeland! De inhoud is evenwel nog lang niet pensioengerechtigd, met kleppers als George Ezra, Ghost, Bazart, Florence + The Machine, Tourist LeMC, Equal Idiots, The War On Drugs, Bastille, Oscar And The Wolf, Novastar, Triggerfinger, Milo Meskens, Tamino, Imagine Dragons, Christine And The Queens, Netsky, Robyn, Post Malone, Angèle, Editors, Hooverphonic, Jasper Steverlinck en Dean Lewis. Of je nu tientallen ‘Afrekening’-verzamelaars (misschien nog uit de tijd van het knipogende mannetje met piekhaar op de hoes) in de kast hebt staan of niet, je kan in elk geval meespelen voor deze nieuwste dubbelaar in de serie!

deelnemen

Win het album 'We begrijpen mekaar' van Tourist LeMC!

Een van de meest betekenende albums in Vlaanderen van dit decennium staat op naam van Tourist LeMC, wiens tweede plaat ‘En route’ al sinds maart 2015 non-stop genoteerd staat, met dubbel platina op de teller en instant-classics als ‘Koning Liefde’, de titelsong en ‘Horizon’ op de tracklist. De Antwerpse troubadour Johannes Faes onthult nu eindelijk de opvolger, ‘We begrijpen mekaar’. Het album is voorafgegaan door het emotionele ‘Spiegel’, met hulp van levende legende Raymond van het Groenewoud, dat op een 4de plaats de hoogst genoteerde Ultratop 50-hit tot nu toe is voor de zanger/rapper! Ook verder op de plaat blijft Tourist op zijn onnavolgbare poëtische wijze zijn licht schijnen op zijn innerlijke leven én de wereldorde anno 2018. Je hoeft zeker niet ‘van ‘t stad’ te zijn om door zijn mix van folk, pop, hiphop en wereldmuziek ontroerd te worden, waag dus snel je kans voor dit album van de grote bevestiging!

deelnemen

Win een duoticket voor de komedie 'Ene gast, twee bazen' vrijdag 23 november!

Zaterdag 10 november ging in Theater Elckerlyc de komedie ‘Ene gast, twee bazen ’ in première, gebaseerd op de 18de-eeuwse Italiaanse theaterklassieker ‘Knecht van twee meesters’. Onder regie van Stany Crets en met gevierd volksacteur Sven De Ridder in de hoofdrol werd de hele boel vlekkeloos overgezet naar het decor van Linkeroever in Antwerpen begin jaren 60. Wij hebben vijf duotickets weg te geven voor de voorstelling van vrijdag 23 november om 20u15. Met verder nog ouwe rotten als Ludo Hellinx en Walter Baele en heel wat vers talent in de cast, plus een liveband als begeleiding, belooft het in elk geval een memorabel ontspannend avondje uit te worden! Als jij samen met een gezel naar keuze op 23 november je lachspieren een ‘workout’ wil geven, haast je nu om mee te dingen naar je duoticket…

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.