Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win de dubbele verzamelaar 'Hits van hier - Het beste van 2020'!

Het in 2020 meer dan ooit belangrijke motto #PlayLocal staat centraal bij de verzamelreeks ‘Hits van hier’, die louter plaatjes van eigen bodem bundelt. De dubbelaar met ‘Het beste van 2020’ is nu een feit, met 40 ‘made in Benelux’ populaire producties die het bijna voorbije jaar markeerden, afkomstig van o.a. Regi (met zijn twee superhits met Jake Reese & OT én Camille), Niels Destadsbader, 5napback en Metejoor (zowel samen als afzonderlijk), Cleymans & Van Geel, Gene Thomas, Dina Ayada, Isabelle A, Jaap Reesema & Pommelien Thijs, Karen Damen, Lost Frequencies, Gers Pardoel, Sasha & Davy, Willy Sommers, De Romeo’s, Lissa Lewis, Wim Soutaer, Sergio, Chapter Two en De Geest. Ook het nog nagelnieuwe ‘Polaroid’ van “De Duiker” Gio Kemper, de op één na hoogste nieuwkomer op 14 in de Vlaamse Ultratop 50 het voorbije weekend, is reeds op de verzamelaar terug te vinden. Sta stil bij het diverse talent dat in eigen contreien terug te vinden is en haal dit dubbele jaaroverzicht in huis, of waag je kans via onze wedstrijd!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.