Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win het album 'Looking For Stars' van Hooverphonic!

In de schier eindeloze estafette van zangeressen bij Hooverphonic werd het stokje eerder dit jaar doorgegeven aan de amper 17-jarige Luka Cruysberghs, winnares van de jongste reeks van ‘The Voice Van Vlaanderen’. Alex Callier en Raymond Geerts lijken er echter gerust in te mogen zijn dat met het piepjonge zangtalent als frontvrouw het succes evenzeer op de afspraak blijft als eerder met Geike Arnaert en Noémie Wolfs! Luka’s vuurdoop was de single ‘Romantic’, die aan beide kanten van de Belgische taalgrens een zomerhit werd, gevolgd door het meer uptempo ‘Uptight’. Nu ligt het volledige album ‘Looking For Stars’ in de rekken, met nog een rist stijlvolle songs in de gekende Hooverphonic-stijl. Zij het nu natuurlijk met de stem van Luka, die ten tijde van ‘Mad About You’ nog niet eens geboren was… Speel nu mee voor het eindresultaat om te oordelen of Alex en Raymond de juiste keuze hebben gemaakt!

deelnemen

Win de driedubbele 'New Wave Club Class•X Box - Sinner's Day 2018'!

Zaterdag 1 december mag de Limburghal in Genk weer een hele horde ‘oudere jongeren’ ontvangen, al dan niet getooid in zwarte overjassen, mascara en vogelnestkapsels, voor een nieuwe editie van Sinner’s Day. Vlaanderens vooraanstaande festival voor de new wave viert de 40ste verjaardag van het genre en er is nu ook een 3cd-box met het puikje van dit muzikale erfgoed. De ‘New Wave Club Class•X Box’ verzamelt classix van o.a. The Cure, The Sisters Of Mercy, Joy Division, OMD, Killing Joke, Tears For Fears, Japan, The Human League, Tubeway Army, Anne Clark, Simple Minds, Bauhaus, DAF, Gang Of Four, Visage, Siouxsie & The Banshees, Soft Cell, Heaven 17 en Grace Jones. Het derde schijfje is uitsluitend gewijd aan Belgisch repertoire, met ouwe getrouwen als Front 242, A Split-Second, Red Zebra, Arbeid Adelt!, De Brassers, TC Matic, Lavvi Ebbel, Poésie Noire, Snowy Red en Luc Van Acker maar even goed 21ste-eeuwse revelaties die bij de new wave de mosterd gingen halen, zoals Vive La Fête, Funeral Dress en ‘Humo’s Rock Rally’-winnaars Whispering Sons. Laat de ‘zwarte frak’ in jezelf los en waag je kans voor deze jubileumbox!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.