Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win de dubbele verzamelaar 'Die slow van toen 7'!

Ook koppels die in ‘de gouden jaren’ zijn aangekomen, kunnen al jarenlang in valentijnssfeer geraken, dankzij de reeks ‘Die slow van toen’, die sinds 2013 tal van top 3-noteringen heeft vergaard in de Ultratop-compilatiechart. Volume 7 is nu realiteit en bevat opnieuw 42 tegelplakkers van de jaren 50 tot 90. Zorgen deze keer voor een streepje romantiek: André Hazes, Tom Jones, Sheila & Ringo, Will Tura, The Supremes, Engelbert Humperdinck, Paul Severs, Dusty Springfield, Fabian, Rocco Granata, Marva, Elvis Presley, Roy Orbison, Vader Abraham, Adamo, Paul Anka, Corry & De Rekels, Robin Gibb, Freddy Breck, vader en dochter Alberti, Willy Sommers, Brenda Lee, Marc Aryan, Fats Domino, BZN, The Cats en tal van andere jukebox-favorieten van vroeger. Een dubbelaar om bij weg te dromen, waar wij zoals gewoonlijk vijf stuks van weg te geven hebben!

deelnemen

Win de soundtrack van de Queen-film 'Bohemian Rhapsody'!

De tijdloze muziek van Queen mocht de jongste maanden een zoveelste revival ondergaan en dit had alles te maken met het ‘box office’-succes van de film ‘Bohemian Rhapsody’, zowaar uitgegroeid tot de succesvolste muzikale biopic ooit! Bij de door Dexter Fletcher geregisseerde prent, met een alom geprezen glansrol van Rami Malek als de iconische frontman Freddie Mercury, hoort ook een soundtrackalbum, dat in ons land reeds met goud bekroond werd. Hierop prijkt een selectie Queen-classics in hun originele hitversies, zoals ‘Somebody To Love’, ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘Another One Bites The Dust’, ‘Under Pressure’, ‘The Show Must Go On’ en uiteraard het epische titelnummer dat steevast bovenaan diverse allertijdenlijstjes belandt. Daarnaast zijn op de plaat ook enkele rariteiten terug te vinden, waaronder de integrale set van de band op Live Aid in juli 1985, vaak gelauwerd als het strafste stadionconcert ooit. Speel nu mee voor jouw muzikale tijdstrip als aandenken aan een van dé kaskrakers van afgelopen kerstseizoen!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.