Login
België (Vlaanderen)

NIEUWE WEDSTRIJDEN

De rubriek nieuwe wedstrijden biedt een handig overzicht van alle lopende wedstrijden op de Ultratop-site. Elke week kan je leuke nieuwe hit-cd’s, en soms ook exclusievere prijzen zoals tickets, winnen.

Win de dubbele verzamelaar 'MNM Big Hits 2020 Vol. 1'!

Ook in het nieuwe decennium gaat de ‘MNM Big Hits’-serie verder met het bottelen van sprankelende popplaatjes en de eerste editie van 2020 gaat, ietwat tegenstrijdig, van start met ‘Don’t Start Now’, de al acht weken op 2 genoteerde superhit van Dua Lipa! Verder kan je dopamine-niveau de hoogte in rijzen met Billie Eilish, Snelle, Lewis Capaldi, Jonas Brothers, Justin Bieber, Meduza en vrienden, Saint Jhn, Riton en co, Freya Ridings, Trevor Daniel, Bazart, Ibe, Celeste, Selena Gomez, Maroon 5, Angèle, Shaed & Zayn, Arizona Zervas, Milow, Metejoor, Laura Tesoro, Alan Walker & Ava Max, Niels Destadsbader en de ‘Unstoppable’ Sia. Speel snel mee voor deze 41 voltreffers uit het hitgevoeligere uiteinde van het popspectrum!

deelnemen

Win het album 'The Slow Rush' van Tame Impala!

In 2015/16 maakte Tame Impala, het speeltuintje van de Australische duizendpoot Kevin Parker, na jaren als goed bewaard geheim onder een fijnproeverspubliek de sprong naar de grote massa met het album ‘Currents’, waaruit vooral de songs ‘The Less I Know The Better’ en ‘Let It Happen’ uitgroeiden tot instantclassics. In de jaren sindsdien zat Parker achter de knoppen voor grote namen als Lady Gaga, Mark Ronson en Camila Cabello en inspireerde zijn sound tal van wereldhits, zoals de recentste Post Malone-hit ‘Circles’. Nu neemt hij eindelijk de draad met Tame Impala weer op via het langverwachte album ‘The Slow Rush’, dat hij sinds vorige lente geleidelijk aan teasede met fijne singles als ‘Patience’, ‘Borderline’, ‘It Might Be Time’ en actuele radiohit ‘Lost In Yesterday’. De experimentele psychedelische stijl van de eerste platen maakte plaats voor een toegankelijker geluid, maar nog steeds met de gelaagdheid waarvoor Parker garant staat. Wij hebben vijf exemplaren opzij liggen voor evenveel muziekfans, die zoals zovelen lang uitkeken naar de terugkeer van een van Australiës voornaamste muzikale ambassadeurs!

deelnemen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.